Xàbia Folk 2010

     

HEXACORDE amb Vanesa Muela

(Castella)
Ball i presentació del seu treball Desbarates

De 10 a 18 h. Plaça de Baix - TALLER DE DANSES
22.30 h. Plaça de l'Església - CONCERT I BALL

Teresa Vázquez i Claudia Muñoz, professores de l'Escuela de Folklore Plaza Castilla (Madrid), acompanyades musicalment pel grup Hexacorde impartiran un taller d'iniciació a les danses castellanes i als diversos ritmes tradicionals de Castella i Lleó.

Teresa Vázquez y Claudia Muñoz, profesoras de la Escuela de Folklore Plaza Castilla (Madrid), acompañadas musicalmente por el grupo Hexacorde impartirán un taller de iniciación a las danzas castellanas y a los diversos ritmos tradicionales de Castilla y León.

Inscripcions: Casa de Cultura, Xàbia
T: 96 579 43 44 - www.ajxabia.com

 

La banda Hexacorde conserva els elements musicals que caracteritzen la música castellana, conformant al mateix temps un nou repertori a base de brincaos, jotes, ajechaos, polques i pasdobles, entre altres estils. Vanesa Muela i Hexacorde comencen a treballar junts de manera complementària des de principis de 2006, encara que mantenen cadascú la seua trajectòria per separat. L'extens currículum de la val·lisoletana en treballs d'investigació folklòrica i sobre els escenaris de música tradicional, s'integren en l'estil renovador d'Hexacorde per a donar lloc a una proposta nova.

La banda Hexacorde conserva los elementos musicales que caracterizan a la música castellana, conformando al mismo tiempo un nuevo repertorio a base de brincaos, jotas, ajechaos, polkas i pasodobles, entre otros estilos. Vanesa Muela y Hexacorde comienzan a trabajar juntos de manera complementaria desde principios de 2006, aunque mantienen cada cual su trayectoria por separado. El extenso currículum de la vallisoletana en trabajos de investigación folklórica y sobre los escenarios de música tradicional, se suman al estilo renovador de Hexacorde para dar lugar a una propuesta nueva.

Formació:

  • Álvaro Aguilar: dolçaina, flauta, xaphoon, percussions i bateria
  • Rafa Alonso: flautes, dolçaina castellana, gaita gallega i percussions
  • Ángel Goyanes: cistre, guitarra i percussions
  • Fernando Llorente: clarinet, dolçaina, gaita charra i tamboril
  • Héctor López: djembé, darbukka, bateria, percussions i clarinet
  • Víctor Rionegro Queijo: baix elèctric