Xàbia Folk 2010

     

MESTRE I AMIC

Concert dedicat a Pep Bas «Coeta»
Interpretat per exalumnes i amics

DISSABTE 29 DE MAIG 19.00 h. Plaça del Convent


Foto: Vicent Ferrer

El passat 19 de març va faltar el xabienc Pep Bas i Cabrera, mestre de música al Col·legi Graüll i músic de La Romàntica del Saladar, persona vinculada a l'organització del Xàbia Folk des de la seua edició inaugural l'any 2002 i implicada en moltes altres activitats a l'entorn de la música i les celebracions populars. És per això que l'organització del Xàbia Folk ha volgut incloure en l'edició actual aquest concert ben especial, amb la idea que la desena edició del festival a celebrar l'any que ve es puga dedicar a la seua memòria.
Es tracta d'un concert instrumental en què participaran músics que han estat alumnes de Pep Bas i amics seus, amb un repertori seleccionat pels membres de La Romàntica del Saladar, que a més seran els encarregats de coordinar els participants, organitzar i dirigir aquest acte. També hi intervindrà la colla Xirimitab's, de la qual Pep Bas era membre.

 

El pasado 19 de marzo falleció el javiense Pep Bas i Cabrera, maestro de música del Colegio Graüll y músico de La Romàntica del Saladar, persona vinculada a la organización del Xàbia Folk desde su edición inaugural en el año 2002 e implicada en muchas otras actividades en torno a la música y las celebraciones populares. Es por eso que la organización del Xàbia Folk ha querido incluir en la edición actual este concierto muy especial, con la idea de que la décima edición del festival a celebrar el año que viene se pueda dedicar a su memoria.
Se trata de un concierto instrumental en el que participarán músicos que han sido alumnos de Pep Bas y amigos suyos, con un repertorio seleccionado por los miembros de La Romàntica del Saladar, que además serán los encargados de coordinar a los participantes, organizar y dirigir este acto. También intervendrá el grupo Xirimitab's, del que Pep Bas era miembro.